pühapäev, 8. juuli 2018

78. päev

8. juuli
Hommikut alustasin ikka kurgi veega nagu igal hommikul.

Hommikusöök:
kaerahelbe-riisihelbepuder aprikoosi, nektariini ja mustikatega.


Vahepeal sõin banaani ja punaseid ploome.

Lõunasöök: 
3 munast küpsetatud 2 õhukest omletti täidetud ilma õlita praetud 
šampinjoniviiludega. Lehtsalat, valge peakapsas, spinat, lehtkapsas, petersell, 
murulauk, punane ja oranž paprika.



Vahepeal sõin nektariine.

Õhtusöök:
Ahjukartulid, porgand, kurk, brokoli, spinat, päevalilleseemned, oliiviõli.


77. päev

7. juuli
Hommikusöök:
gluteenivaba kaerahelbepuder mustikate, mustade sõstarde ja tumedate viinamarjadega.


Sõin päeval rohkelt puuvilju (banaane nektariine, kirsse) ja nii jäi  päris lõunasöök hoopis vahele.

Õhtusöök:
fooliumis küpsetatud forell, keedetud kartulid, lehtsalat, lehtkapsas, valge peakapsas, spinat, murulauk, petersell, oliiviõli.


76. päev

6. juuli
Hommikusöök: puder marjadega

Lõunasöök:
brokoli, lillkapsas, kurk, suvikõrvits, riisigaletid kuumsuitsu skumbriaga.


Õhtusöök: 
keedetud pruun riis, kurk, paprika, keedetud aedoakaunad, aurutatud külmutatud herned, kreeka pähklid, seemnesegu, oliiviõli.

neljapäev, 5. juuli 2018

75. päev

5. juuli
Tegin tänase päeva teistpidi, ei alustanud pudruga, vaid sõin putru lõunaks, nii oli ka täitsa normaalne.

Hommikusöök: 
omlett, riisigalett, lehtsalat, petersell, kurk, suvikõrvits, paprika, lehtkapsas, till.


Lõunasöök: 
kaera- ja hirsihelbepuder aprikoosi ja kaht värvi tumedate viinamarjadega.

Õhtusöök:
keedetud pruun riis, keedetud aedoakaunad, aurutatud külmutatud herned,
brokoli, valge peakapsas, porgand, oliiviõli.


kolmapäev, 4. juuli 2018

74. päev

4. juuli
Hommikusöök:
kaerahelbe-riisihelbepuder tumedate viinamarjade, kirsside ja nektariiniga.


Lõunasööki ei söönud kodus
Sõin keedetud kartuleid, kurki, paprikat, tomatit ja veidi kapsahautist,
mis oli kanafileega tehtud.

Õhtusöök:
aurutatud kalkuni rinnaliha, lehtsalat, kurk, peet, till, petersell, nuikapsas,
aurutatud köögiviljasegu, oliiviõli.


teisipäev, 3. juuli 2018

73. päev


3. juuli

Hommikusöök:
Kaerahelbe-hirsihelbepuder mustikate, mustade sõstarde ja kirssidega ning seemneseguga.



















Lõunasöök:
lehtsalat, suvikõrvits, kurk, tomat, keedetud muna, aurutatud lõhe.

Õhtusöök:
keedetud kartulid oliiviõli-küüslaugu kattega.
Lehtsalat, lehtkapsas, till, petersell, aurutatud külmutatud herned, paprika, porgand.


Vahepeal sõin banaane ja kirsse.


esmaspäev, 2. juuli 2018

72. päev

2. juuli
Hommikusöök:
riisi-kaerahelbepuder nektariini, viinamarjade ja kirssidega.


















Lõunasöök:
aurutatud lõhe, lehtsalat, till, roheline sibul, petersell, paprika, kreeka pähklid, mandlid, brokoli.



















Õhtusöök:
keedetud pruun riis, aurutatud külmutatud herned, lehtsalat, till, punane peakapsas,
peet, oliiviõli.

pühapäev, 1. juuli 2018

71. päev

1. juuli

Hommikusöök:
kaera-hirsihelbepuder ananassi ja kirssidega

Vahepeal sõin nektariine ja banaane

Lõunasöök:
omlett, lehtsalat, kurk, nuikapsas, till, petersell, minitomatid.
 

 Õhtusöök:
praetud kartulid, keedetud aedoakaunad, eilsest jäänud kolme oa konserv, lehtsalat, lehtpeet, valge peakapsas, peet, lillkapsas, brokoli, roheline sibul, till.



Sõin veel nektariine ja kirsse.

70. päev

30. juuni
Hommikusöök:
riisihelbe-kaerahelbepuder  külmutatud mango, vaarikate, nektariini, kirsside ja seemneseguga.


Lõunasöök:
kuumsuitsu skumbria, lehtsalat, roheline sibul, till, kurk, porgand, paprika.


Õhtusöök:
lehtsalat, suvikõrvits, till, petersell,roheline sibul, konserv: kolme oa segu, spagetid maisi ja kinoajahust.


Päeva jooksul sõin ka banaane ja virsikuid.


69. päev


29. juuni

Hommikusöök:
kaera- ja hirsihelbe puder kirsside ja mustikatega

Lõunasöök:


















Tegin ahjus ümmarguses koogivormis muna-köögiviljaroa, aga ei jäänud sellega eriti rahule, sest baklažaan määris muna inetult halliks ja toit ei tundunud seest nii ilus kui pealt paistab.
6 muna
1 sibul
1 baklažaan
1 pk külmutatud rooskapsaid
1 tomat
sool

Tükeldatud baklažaani kuumutasin pannil, lisasin hakitud sibula, rooskapsad, kuumutasin veidi, siis lõikasin rooskapsad, lisasin tomati.
Valasin  küpsetuspaberiga kaetud ümmarguse koogivormi põhja natuke lahtiklopitud munadest, sinna peale köögiviljad ja siis valasin üle ülejäänud munadega. Küpsetasin 200kraadise ahju keskmises osas.

 Õhtusöök:

Nuikapsas, lehtsalat, lehtkapsas, brokoli, paprika, naat, longus lauk, keedetud kartulid, mis määrisin peale keetmist pealt omavahel segatud oliiviõli ja pressitud küüslauguküüntega.

Vahepeal sõin banaane ja kirsse.