pühapäev, 14. oktoober 2018

Riisi-kaerajahu pannkoogid

Ilma muna, gluteeni ja piimata pannkoogid.

Tulid hästi õhukesed pitsilise pealispinnaga, tugevad, hästi koospüsivad pannkoogid. Pannkoogid jäid pehmed ja kui oleksid suuremad olnud, oleks saanud neid ka rulli keerata.

6 dl vett
3 dl valget riisijahu
2 dl gluteenivaba kaerajahu
3 spl tärklist
1,5 dl (6 spl ilma suhkruta õunamoosi) munade asemel
3 spl palmisuhkrut
1/3 tl soodat
1/4 tl soola

Segasin jahud, tärklise ja sooda, lisasin vee, õunamoosi, suhkru ja soola, segasin ühtlaseks. Küpsetasin õlisel pannil väiksed lusikakoogid.
Kasutasin nende pööramiseks pannilabida asemel ümara otsaga nuga, sest pannilabidas oleks nende jaoks liiga paks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar