kolmapäev, 2. jaanuar 2019

Šampinjonikaste

Pühade ajal kookospiima tahkest osast kooke tehes jäi üle vedel osa, mida kasutasin šampinjonikastme tegemiseks, sobis sinna küll.


praetud šampinjonid
sibul
0,5 tl tärklist
2,5 dl kookospiima vedelamat osa
itaalia maitseainet (ürtidest)
musta peenpipart
soola

Lõikasin suuremad šampinjonid pikuti pooleks, väiksemad panin tervelt pannile, raputasin soolaga üle. Praadisin õlisel pannil, kuni tekkinud vedelik oli kadunud. Lisasin hakitud sibulad, praadisin kuni sibul oli küps.
Kookospiima vedela osa segasin tärklisega, valasin pannile seentele, lisasin maitseaineid, kuumutasin segades kuni hakkas keema.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar