teisipäev, 1. jaanuar 2019

Trühvlikommid

Need vegan gluteenivabad toorkommid on sügavalt šokolaadise maitsega. Pildil on need pehmel kujul. Külmkapis tahkusid, muutusid kõvaks, kuid vabalt hammustatavaks.
Nende kommide idee tekkis ebaõnnestunud glasuuri tegemisest, sest kuigi palmisuhkruga saab glasuuri edukalt teha, ei saa seda siiski datlisuhkruga.

1 spl (toor)kakaod
4 spl datlisuhkrut
3 spl vett
1 tl kookosõli

Segasin kõik omavahel ja hakkasin pliidil kergelt kuumutama, kuid vedelamaks muutumise asemel, mis toimub sama palmisuhkruga tehes, jäi potti pildil näha olev mass.  Jahtunult vormisin sellest käte vahel väiksed kommid, säilitasin külmkapis.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar