reede, 27. aprill 2018

Kuues päev


Alustasin hommikul jälle kurgiveega. Hommikul enne hommikusööki palju juua
on kuidagi hea. Ilmselt on öösel kogunenud aineid, mis tuleks hommikul veega
välja viia.

Hommikusöök
Kaerahelbepuder, õunatükid, vaarikad, mustikad, mustad sõstrad, astelpaju.


Lõunaks tegin suupistelaua, tähistasime tagasihoidlikult pulma-aastapäeva. 
Kõik sõid samu sööke.


Porgandi-sibulakattega leivad

Aurutasin aurutusrestil väiksemaid koorega porgandeid, koorisin ära,
purustasin köögikombainis koos toore sibulaga, segasin kreeka jogurti ja soolaga.



Ilma õlita " praetud" šampinjonid ja sibulad leival.

Lõikasin šampinjonid viiludeks ja panin vähese veega pannile. Kuumutasin segades.
Kui vesi oli ära aurustunud ja šampinjonid hakkasid juba pruuuniks minema,
lisasin veel veidi vett ja sibularattad, kuumutasin kergelt segades, maitsestasin soolaga.



Salatilehe suupisted
Cosbergi salati sisemised väiksed lehed
avokaado kuubikud, miniploomtomati tükid, spinatilehed, küpsetatud forelli tükid.


Kihiline salat

kausi põhja panin soolaga maitsestatud kreeka jogurtit
kiht kurgikuubikuid
kiht keedetud pruuni riisi
kurgikuubikud
riis
forelli tükid
riis
kreeka jogurt
riis
pealmine kiht: kurk, paprika, forell

Forell ja riis olid eilsest järgi jäänud, selle pärast kasutasin neid.



Täidetud munad

Varem olen teinud munasegu hapukoore ja majoneesiga, seekord jällegi
kreeka jogurtiga (munakollased, paks kreeka jogurt ja sool).


Vahepeal sõin 2 banaani.

Õhtusöök

Minu salatiportsjon: spinat, kurk, brokoli, punane peakapsas, redis, naat,
võilill, karulauk,
murulauk, küpsetatud forell.

Lapsed tegid omale ahjus leibu: marineeritud kurgi kuubikud,
sinna peale majonees ja siis juust. Need on nende lemmikud ja  lapsed sõid
veel muid sööke.

Pärast sõin veel porgandi-sibulakattega leibu ja õuna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar