29. juuni
Hommikusöök:
kaera- ja hirsihelbe puder kirsside ja mustikatega
Lõunasöök:
Tegin ahjus ümmarguses koogivormis muna-köögiviljaroa, aga ei jäänud sellega eriti rahule, sest baklažaan määris muna inetult halliks ja toit ei tundunud seest nii ilus kui pealt paistab.
6 muna
1 sibul
1 baklažaan
1 pk külmutatud rooskapsaid
1 tomat
sool
Tükeldatud baklažaani kuumutasin pannil, lisasin hakitud sibula, rooskapsad, kuumutasin veidi, siis lõikasin rooskapsad, lisasin tomati.
Valasin küpsetuspaberiga kaetud ümmarguse koogivormi põhja natuke lahtiklopitud munadest, sinna peale köögiviljad ja siis valasin üle ülejäänud munadega. Küpsetasin 200kraadise ahju keskmises osas.
Nuikapsas, lehtsalat, lehtkapsas, brokoli, paprika, naat, longus lauk, keedetud kartulid, mis määrisin peale keetmist pealt omavahel segatud oliiviõli ja pressitud küüslauguküüntega.
Vahepeal sõin banaane ja kirsse.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar