laupäev, 28. juuli 2018

Riisi-hirsi pannkoogid

Munata, gluteenita, piimata pannkoogid




















2 dl riisijahu
1,5 dl hirsihelbeid
1 banaan (200 g)
3 dl kookosvett (vedelik, mis tekib kookospiima purgis külmkapis lisaks tahkele osale),
selle võib asendada mõne taimse piima või veega.
2 dl vett
soola
1 spl (kookos)õli

praadimiseks kookosõli

Panin kõik koostisosad köögikombaini ja töötlesin ühtlaseks taignaks. Jätsin pooleks tunniks seisma ja paksenema. Küpsetasin väiksed lusikakoogid.
Need koogid vajavad praadimisel üsna palju õli. Koogi ümber pööramisel tuleb pannilabidaga veidi vaeva näha, et kook panni küljest lahti tuleks, eriti kui on vähe õli pandud.
Kui veidi kauem praadida, tulevad krõbedad koogid. Minu arvates olidki krõbedad paremad.

Serveerisin virsiku, vaarikate ja mustikatega.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar