reede, 11. oktoober 2019

Kakaomuffinid õuna, kõrvitsa ja rosinatega

Gluteenivabad, teraviljavabad, piima- ja munavabad, vegan muffinid.



Mõnusad, pehmed, veidi niisked muffinid, järgmisel päeval samasugused. Püsivad kenasti koos, kuid paberi küljest lahti saamiseks tuleb ettevaatlikult noaga lõigata, jäävad paberi külge kinni.
Selle retsepti järgi tuleb 2 muffinipannitäit (24 tk)

3 dl kookosjahu
1 tl küpsetuspulbrit
4,5 dl vett
4,5 spl linaseemnejahu
1 spl kakaopulbrit
1 dl rosinaid
1,5 dl palmisuhkrut
2 dl väikseid kõrvitsakuubikuid
8 dl väikseid õunatükke

Kookosjahu, küpsetuspulber, kakaopulber ja palmisuhkur segada.
Vesi segada linaseemnejahuga.
Segatud kuivained segada veeseguga.

Õunad ja kõrvits tükeldada hästi väikesteks kuubikuteks.
Eelneval pildil näha olevale taignale segada juurde õuna- ja kõrvitsatükid ja pestud rosinad.




Vormisin käte vahel taignapallid ja asetasin muffinipanni pabervormidesse. 

Küpsetasin 200kraadise ahju keskmises osas 30 minutit.
Eemaldasin veidi jahtunud muffinitelt noa abil muffinipaberi. Säilitasin külmkapis.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar