See tainas püsis hästi koos, samuti püsis küpsetis tervena ka valminult. Kuna tainas ei sisalda vedelikku, siis küpsetist süües võib tekkida vajadus peale juua.
Tainas:
4 dl keedetud riivitud kartuleid
4 dl kookosjahu
0,75 tl soola
Riivisin köögikombaini jämeda riiviga külmad keedetud kartulid. Vahetasin köögikombainis riivi noa vastu, lisasin riivitud kartulitele kookosjahu ja soola. Töötlesin köögikombainis kuni tekkis ühtlane mass (moodustas taignapalli).
Rullisin taigna kahe küpsetuspaberi vahel suureks ristkülikukujuliseks tükiks. Katsin täidisega. Keerasin täidisega kaetud taigna küpsetuspaberi abil rulliks.
Lõikasin rulli viiludeks. Küpsetasin 200kraadise ahju keskmises osas kuni tainas oli kergelt jumekaks muutunud.
keedetud porgandid
praetud sibulad
sool
must peenpipar
Lõikasin porgandid keskmise jämedusega viiludeks, lisasin potti vett nii, et porgandid olid kaetud, keetsin pehmeks, kurnasin, lasin veidi jahtuda. purustasin köögikombainis. Maitsestasin purustatud porgandid soola ja pipraga, lisasin praetud sibulatükikesed.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar