laupäev, 22. detsember 2018

Pühademeeleolu

Tegin eile veidi teistsuguse ja pidulikuma söömise, natuke vaheldust mu igapäevasele toidule. Perele tegin suitsusingiga ahjukartuleid. Endale (ja ka teistele huvilistele) küpsetasin eraldi ahjupannil kartuleid, porgandeid, bataati, juursellerit, väikseid mugulsibulaid, peeti ja varssellerit. poolikuid šampinjone. Kartulid küpsetasin pehmeks, teised köögiviljad jätsin poolkrõmpsuks.

Lisandiks olid tooted, mis sobivad ka mulle ja kus pole sees suhkrut ega lisaaineid. A1000 kauplusest ostetud Lõuna-Eesti hapendatud lehterkukeseened, Säga-Aaviku talu mahe hapukapsad, Grossi poest Vera konservherned (ainsad, mis hernestest ilma suhkruta leidsin), rohelist sibulat ja tomatit.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar