Selgitust, miks ma nii toitun, saab lugeda siit:
https://toiduinfo.blogspot.com/2018/12/jarjekordne-kokkuvote.html
19. nov
Hommikusöök
50 g vaarikaid
61 g maasikaid
30 g mureleid
30 g mustikaid
64 g apelsini
60 g mandariine
175 g melonit
108 g banaani
20 g kõrvitsaseemenid
232 g banaani
Lõunasöök:
45 g oranži paprikat
170 g kartuleid
50 g peeti
30 g hiina kapsast
25 g spinatit
30 g punast peakapsast
42 g porgandeid
50 g punast paprikat
73 g brokolit
Oode:
258 g õuna
Õhtusöök:
Keetsin kõrvitsa-kartulipüreed, aga välja tuli püreesupp, seetõttu ei saanudki seda toorete köögiviljadega süüa, vaid pidin supisöögikorra tegema. See supp oli kreemja konsistentsiga ja maitses hästi. Ja kui kaunis värv, mis ei paistnud peale kõrvitsaseemnete lisamist küll enam nii hästi välja.
Minu portsjon kaalus 480 g ja arvestasin, et selles oli 1 osa kartuleid, 1,5 osa kõrvitsat ja 0,9 osa vett. Lisaks soola ja praetud sibulaid.
Kogu supi tegemiseks võtsin järgmised kogused:
805 g tooreid kartulitükke
1263 g toorest kõrvitsat
700 g vett
Õhtul hiljem:
25 g spinatit
50 g punast peakapsast
60 g brokolit
15 g kreeka pähkleid
Vahepala:
200 g banaani
Päeva jooksul saadud toidust:
energiat 1917 kcal
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar