teisipäev, 15. mai 2018

24. päev

15. mai
Hommik ikka kurgiveega ja siis puder.
Ostsin eile prooviks Veski-Mati 5-täisterahelbed amarantiga ja tegin sellest täna putru, aga minu jaoks oli amaranti maitse liiga harjumatu.
Pudru peale panin ananassi, vaariakid, goji marju, punaseid sõstraid, jõhvikaid.


Lõunasöök:
küpsetatud kalkuni rinnaliha, spinat, spargel, kurk, punane peakapsas, lillkapsas, brokoli, punane paprika, porru, lilla sibul, oliiviõli, seemnesegu.
Sells lõunasöögis ei ole esindatud vaid B8 ja D-vit, kõiki teisi vitamiine ja mineraalaineid sain ma sellest portsust.


Vahepeal sõin pirni ja hiljem banaani.

Lapsi ootasid koolist koju jõudes sellised taldrikud:


Laste portsjon: kurk paprika, spargel, porgand, redis, lillkapsas, brokoli, spinat, porru, punane peakapsas, kanafilee, seemnesegu, oliiviõli. Taldrikule jäi järgi üsna vähe.

Õhtusöök:
rukkitäisteraleivad küpsetatud kalkuni rinnalihaga. Lisaks leivaviiludel mugulsibula rattad, lehtkapsas, karulauk, naat, nurmenuku õied ja leht.
Salatiks kurk, tomat, redis, nuikpsas, murulauk, longus lauk, naat, karulauk, võilill, verev oblikas.

 Selline söök kergete variatsioonidega sobis kõigile pereliikmetele (kui nurmenukud ja umbrohud välja jätta :)).



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar