teisipäev, 22. mai 2018

31. päev

22. mai

Hommikul kaerahelbepuder marjadega

Lõunasöök:
Keetsin lõhe fileerimisest tekkinud supikogu, sealt saadud lõhe panin taldrikule. Lisaks porgand, kaalikas, nuikapsas, kurk, brokoli, lehtsalat, oliiviõli, murulauk, lehtkapsas, naat, küüslaugupealsed, riisigaletid.


Vahepeal banaan ja pirn.

Õhtusöök:
keedetud pruun riisi panin mozzarellaga kaetult ahju kuni juust oli sulanud.
Kõrvale: hiina kapsas, kurk, paprika, redis, tomat, murulauk, till, nurmenukuõied.


Magus õhtueine:
Panin kaerahelbed ja pestud rosinad vähese oliiviõliga pannile ja kuumutasin segades neid 1-2 minutit. 
Selle magustoidu tegemiseks panin eelpool kirjeldatud kaerahelbed kaussi, sinna peale türgi maitsestamata jogurtit (väga paks, nagu kohupiim), aprikoosi, punase ploomi, banaani ja viinamarjad.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar