reede, 25. mai 2018

34. päev

25. mai

Hommikusöök: 
Kolmeviljapuder ananassi, aprikoosi, külmutatud mango ja astelpajumarjadega.



Lõunasöök:
Muffinivormides küpsetatud: eilsest järgi jäänud küpsetatud forell, sulatatud külmutatud spinat, muna, sool.
Panin õliga määritud vormide põhja tükeldatud forelli, sinna peale laotasin sulatatud kuivaks pigistatud hakitud spinati ja sinna peale muna. Ühte pessa tuli 1/2 - 2/3 muna, raputasin peale soola ja küpsetasin ahjus kuni muna oli hüübinud.

Kõrvale: 
2 viilu leiba, aurutatud külmutatud herned ja -aedoad; spinatilehed, valge peakapsas, longus lauk, roheline sibul, paprika.



Sõitsin ühele väljasõidule, õhtusöök oli seal, sellest mul pilti pole.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar