Täna sõin uutmoodi hommikusööki, jäin väga rahule.
Valasin taldrikusse BalSnack kamapalle, mille koostiseks on kamajahu, sool ja foolhape.
Tõstsin sinna peale paksu maitsestamata jogurtit ja sinna peale tükeldasin pirni, aprikoose ja viinamarju ning panin musti sõstraid.
Lõunasöök:
Laste soovil tegin hapuoblikasuppi (hapuoblikad, kartulid, maasuitsusink, sibul, serveerimisel keedetud hakitud muna).
Õhtusöök:
Riisivorm:
1 liiter eelmisest päevast jäänud keedetud pruuni riisi
400 g pakk külmutatud lillkapsast
250 g karp šampinjone
1 sibul
5 muna
sool
1 pk (125 g) mozzarellat
Hakkisin šampinjonid, kuumutasin neid pannil kuni vesi oli kadunud, siis lisasin hakitud sibula.
Riisi segasin kuumutatud šampinjonide, külmutatud lillkapsa, soola ja munadega.
Valasin kõik küpsetuspaberiga kaetud ümmargusse koogivormi, katsin pealt mozzarellaviiludega. Küpsetasin 200kraadise ahju keskmises osas. Kui juust hakkas kollaseks minema, katsin vormi pealt küpsetuspaberiga (fooliumit ei olnud) ja küpsetasin, kuni munad olid hüübinud.
Lisandiks: lehtsalat, roheline sibul, murulauk, till, naat, valge peakapsas, redis, oliiviõli.
Kuna lõunane supp ei andnud päris minu söögikorra mõõtu välja, siis sõin õhtul pärast veel tomativõileiva ja puuvilju.
Lõikasin kaera ja porgandi lisandiga ciabatta kolmeks pikaks viiluks ja tegin ühest või, lehtsalati ja tomatiga võileiva.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar