pühapäev, 20. mai 2018

27. päev

19. mai

Hommikul, nagu ikka jõin umbes tunni aja jooksul kurgivett (kurgiviilud vee sees).

Hommikusöök:
Kaerahelbepuder, lisandiks ananass, mustikad, mustad sõstrad, astelpajumarjad, vaarikad.

















Lõuna: riisisalat:
pruun riis, küpsetatud haug, paprika, kurk, varsseller.
Lisaks roheline sibul, karulauk, valge peakapsas, lehtsalat, naat, oblikalehed.

Õhtusöök:
Aurutatud forell, speltaleib, lehtsalat, spinat, tomat, punane ja kollane paprika.



Õhtueine:
kaerahelbed, rosinad, kreeka pählid, mandlid, türgi jogurt, banaanid, viinamarjad.

Panin kaerahelbed ja pestud rosinad vähese oliiviõliga pannile ja kuumutasin segades neid 1-2 minutit. Serveerimisel lisasin neile tükeldatud mandleid ja kreeka pähkleid, sinna peale maitsestamata türgi jogurtit, viilutatud banaani ja tumedaid viinamarju.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar