Hommikul, nagu ikka jõin umbes tunni aja jooksul kurgivett (kurgiviilud vee sees).
Hommikusöök:
Kaerahelbepuder, lisandiks ananass, mustikad, mustad sõstrad, astelpajumarjad, vaarikad.
Lõuna: riisisalat:
pruun riis, küpsetatud haug, paprika, kurk, varsseller.
Lisaks roheline sibul, karulauk, valge peakapsas, lehtsalat, naat, oblikalehed.
Õhtusöök:
Aurutatud forell, speltaleib, lehtsalat, spinat, tomat, punane ja kollane paprika.
kaerahelbed, rosinad, kreeka pählid, mandlid, türgi jogurt, banaanid, viinamarjad.
Panin kaerahelbed ja pestud rosinad vähese oliiviõliga pannile ja kuumutasin segades neid 1-2 minutit. Serveerimisel lisasin neile tükeldatud mandleid ja kreeka pähkleid, sinna peale maitsestamata türgi jogurtit, viilutatud banaani ja tumedaid viinamarju.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar