kolmapäev, 30. mai 2018

39. päev

30. mai

Hommikusöök: Kolmeviljapuder apelsini, nektariini ja kreeka pähklitega.


Lõunasöök:
Sõin teise inimese tehtud toitu - keedetud kartulid, kotletid ja salat: kurk, kapsas, tomat, paprika.

Peale lõunasööki pakuti ka ananassi ja arbuusi.

Õhtusöök:
Leivad kuumsuitsu skumbriaga, peale raputatud roheline sibul, longus lauk ja till.
Valge peakapsas, brokoli, suvikõrvits, peet, porgand, naat, varsseller, murulauk, roheline sibul, till, küüslaugupealsed, oliiviõli.



Panin kaerahelbed ja pestud rosinad kergelt õlisele pannile, kuumutasin paar minutit segades.
Tõstsin kaussi kaerahelbe-rosina kuumutatud segu, tükeldatud pirni, tükeldatud banaani ja maitsestamata türgi jogurti. Püreestasin saumikseriga. Kaunistasin kaerahelbesegu ja aprikoosiga. Kuigi maitse oli normaalne, jättis välimus siiski soovida ja meenutas pigem putru. Kõik need toiduained nähtaval kujul taldrikule serveeritult oleks tunduvalt nauditavam tulemus olnud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar