pühapäev, 20. mai 2018

28. päev

19. mai
Kurgivesi
Hommikusöögiks kolmehelbepuder marjade ja puuviljadega

 Vahepeal 2 banaani.

Lõunasöök:
nuikapsas, valge peakapsas, naat, karulauk, võilillelehed, brokoli, till, murulauk, küüslaugupealsed, longus lauk, verev oblikas, aurutatud forell, speltaleib.

 Vahepeal sõin pirni.

Õhtusöök:
lehtsalat, spinat, peet, porgand, muna ning
täidetud šampinjonid: täidiseks feta juust, tpeal mozzarella juust.





















Pärast sõin veel veidi viianmarju.

Poja tellimusel tegin talle tervislikud võileivad:
leib, feta juust, lehtsalat, spinat, aurutatud forell, peale kaunistuseks naat ja murulauk.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar