4-13. aprill toidud
Ahjukartulid, küpsetatud forell, kurk, paprika, brokoli, valge peakapsas.
Pruun riis, aurutatud lõhe, kastmeks kreeka jogurt aiataimedega (naat, karulauk, murulauk, küüslaugupealsed), valge peakapsas, kurk, võilill, karulauk, naat, pannil kuumutatud šampinjonid.
Keedetud muna, valge peakapsas, paprika, porgand, kurk, suvikõrvits, brokoli, murulauk, longuslauk, küüslaugupealsed, karulauk, naat, võilill
Omlett, porgand, kurk, murulauk, spinat, naat, võilill, karulauk, küüslaugupealsed, oliiviõli.
Puuviljasalat: ananass, pirn, õun, viinamarjad (2 sorti), apelsin, banaan.
Köögiviljad dipikastmega.
järjest nimetatult: miniploomtomatid, kurk, brokoli, suvikõrvits, lillkapsas, nuikapsas, kaalikas, porgand, oranž paprika, punane paprika, peet.
Kastmeks kreeka jogurt, mis on purustatud saumikseriga koos murulaugu, karulaugu, naadi ja küüslaugupealsega.
Omlett suitsulõhega, leib, spinat, kurk, kreeka pähklid, seemnesegu, murulauk, küüslaugupealsed, karulauk, naat, leib.
Lehtsalat, pruun riis, kuumutatud šampinjonid,
Keedetud kartul, suitsutursk, brokoli, spinat.
Kurk, lehtkapsas, spinat, brokoli, karulauk, murulauk, küüslaugupealsed, naat, võilill, verev oblikas, kreeka pähklid, seemnesegu, oliiviõli, leib suitsutursaga.
Pirn, apelsin, viinamarjad, banaan, maitsestamata kreeka jogurt, seemnesegu, kreeka jogurt.
Keedetud kartul, ilma õlita praetud maks, peet, punane peakapsas, spinat, valge peakapsas, aurutatud brokoli, murulauk, karulauk, naat, võilill.
Pudru peal astelpaju ja külmutatud segu: mango ja vaarikas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar