teisipäev, 28. august 2018

Õhukesed tatrapannkoogid

Gluteenivabad, munavabad, piimavabad.


 1,5 dl toortatrajahu
2,5-3 dl vett
1/3 tl küpsetuspulbrit
1 tl õli
0,5 tl linaseemnejahu + 2 spl vett (muna asemel)
soola

Alguses panin 2,5 l vett, siis tundusid koogid üsna tugevad, lisasin vett juurde, et koogid jääksid pehmemad. Püsisid ilusti koos, ei teinud päris ülepannikoogi suurust, arvasin, et äkki ei saa suuri ilma munata kooke ümber keerata.
Selle suurusega kooke, nagu mina tegin, sain kenasti ümber keerata. Pannkooke sai pärast ka rulli keerata, jäid ka pärast pehmed.
Maitselt olid normaalsed. Ma ei pannud suhkrut, aga võib panna.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar