laupäev, 2. juuni 2018

42. päev

2. juuni

Hommikusöök:
kaerahelbepuder maasikate, mustikate ja astelpajumarjadega.


Vahepeal sõin banaani ja arbuusi.

Lõunasöök:
valge peakapsas, avokaado, longus lauk, punane paprika, kurk, till, kuumsuitsu lõheribist kala. Kolm viilu leiba sõin ka kõrvale.


Õhtusöök:
Keedetud pruun riis,
veisehakklihast pallid: 200 g veisehakkliha, 2 cm jupp porrut hakitult, 1 väiksem riivitud porgand, külmutatud herneid, 1 muna, sool, pipar, paprikapulber. Vormisin pallid ja panin potti aurutusrestile auru sees valmima. Pärast lasin korra pannilt ka üle, kuigi vajadust poleks selleks olnud, sest aurus küpsesid nad kenasti ära.
Ülejäänud pere sõi toorgrillvorste.

Lehtsalat, naat, küüslaugu pealsed, verev oblikas, kurk, lillkapsas, kollane ja punane paprika, petersell, till.


Puuviljaports:
õun, pirn, banaan, aprikoos, viinamari, maasikas. Kausi põhjas kaerahelbed rosinatega ja peal ka natuke.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar