teisipäev, 5. juuni 2018

Võileivad

Koondan sellesse postitusse kokku senised ja lisan siia edaspidi tulevased võileiva kategooriasse sobivad toidud, siis on vajadusel kerge neid ühe postituse alt leida.

riisigaletid, avokaado, lehtsalat, lehtkapsas, aurutatud lõhe


Riisigalettidel lehtsalat, spinat, aurutusrestil aurutatud forell, petersell.
Porgandi-sibula leivad
Aurutasin aurutusrestil väiksemaid koorega porgandeid, koorisin ära,
purustasin köögikombainis koos toore sibulaga, segasin kreeka jogurti ja soolaga.


Leivad salatilehtede, spinati, naadi, murulaugu ja longuslaugu ning lõhega.
Ilma õlita " praetud" šampinjonid ja sibulad leival.


Lõikasin šampinjonid viiludeks ja panin vähese veega pannile. Kuumutasin segades.
Kui vesi oli ära aurustunud ja šampinjonid hakkasid juba pruuuniks minema,
lisasin veel veidi vett ja sibularattad, kuumutasin kergelt segades, maitsestasin soolaga.

Leivad tomativõi ja keedetud muna ning murulauguga.
Leibadel katteks küpsetatud kalkunirinnaliha, lehtkapsas, sibularattad, naat, nurmenukuleht ja õied.


Pooleks lõigatud ciabattal fetajuust, lehtsalat, kuumsuitsu skumbria, minitomatid ja till.


Leival või, lehtsalat, spinat, kollane paprika ja seemnesegu.

Pikuti viiludeks lõigatud ciabattal lehtsalat, tomat, murulauk.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar