pühapäev, 17. juuni 2018

55-56. päev

15-16. juuni

Hommikul kaerahelbepuder maasikate, mustikate ja murelitega.

Kuna läksime kahepäevasele reisile vahetult enne lõunat, siis võtsin lõunasöögiks kaasa
suitsuturska, pruuni riisi, kurki, minitomateid.

Teel sõin vahepeal kurki, minitomateid, lillkapsast, õuna, banaani, nektariine, kreeka pähkleid.

Õhtusöögiks plaanisin tellida söögikohas kala, kuid kuna kala oli otsas ja ilma paneeringuta liha ka polnud, siis tuli leppida keedetud kartulite ja toorsalatiga.

Teise päeva hommikul keetsin ööbimiskohas putru, mida sõin nektariinitükikestega.
Lõunaks ostsin poe soojaletist tüki liha ja sõin oma kodust võetud köögivilju ja rukkileiba, sest mina ei leidnud ühtegi mulle sobiva menüüga söögikohta seal piirkonnas, kus me liikusime.

Riia Rimis rõõmustas mind enne kojusõitu selline kaunis lehtsalatite valik, kõik suured peasalatid 2 eur/kg.
Tegin siis sellise rõõmustava ostu, kõik kokku olidki veidi üle kilo.

Kuna ma reisi ajal nii rikkalikult tervistavat toitu süüa ei saanud nagu kodus olles, siis õhtul koju jõudes tegin omale enne magama minekut ostetud salatitest, kurgist, paprikast ja tomatitest sellise kosutava terviseportsu, kõrvale sõin 2 viilu rukkileiba.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar